Σχετικά με εμάς

Η σχολή μας είναι η πρώτη σχολή μαχητικών αθλημάτων στην Αγία Παρασκευή & Κόρινθο και μετράει ήδη 10 χρόνια λειτουργίας με διακρίσεις, συμμετοχές σε διεθνείς, πανευρωπαϊκούς και εθνικούς αγώνες.

Εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο

* indicates required
Επιλέξτε περιοχή

Παρακαλούμε επιλέξτε πως θέλετε να ακούτε από εμάς

Μπορείτε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας ανά πάσα στιγμή από τη λίστα παραληπτών αυτής της αλληλογραφίας.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η άθληση και κυρίως τα μαχητικά αθλήματα, οι πολεμικές τέχνες έχουν πολύ θετική επίδραση τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η σωστή τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με ασκήσεις ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης δημιουργούν αισθήματα αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και ψυχικής ανάτασης. Με βασική μας στάση την εξατομικευμένη ανάπτυξη και πρόοδο εγγυόμαστε γρήγορα και δομημένα αποτελέσματα τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο.

Παράλληλα, η σχολή μας λειτουργεί και ως πρότυπο κέντρο εκμάθησης πολεμικών τεχνών σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (από 4 ετών), έχοντας αναπτύξει ειδικές τεχνικές, όπου τα παιδιά εισέρχονται στον κόσμο της άθλησης με παιγνιώδη τρόπο.
Στη σχολή μας λειτουργεί τμήμα functional fitness, το οποίο διαθέτει πληθώρα προγραμμάτων εκγύμνασης με όργανα, trx, bosu, pilates, kettlebell, medicine balls, λάστιχα και heavy rubbers. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ασχοληθεί με το «κλασσικό» κομμάτι του γυμναστηρίου με ελεύθερα βάρη και μηχανήματα, είτε να ακολουθήσει μόνο προγράμματα fitness συνδυαστικής και εξατομικευμένης εκγύμνασης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΖΙΚΑΚΗΣ

Υπεύθυνος Πολεμικών Τεχνών

Πιστοποίηση

Ο σύλλογός μας είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

Ο κάθε αθλητής μας έχει μέλλον στο σύλλογο μας και έναν σπουδαίο στόχο. Μπορεί να συμμετέχει σε αγώνες και να μπει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο επιθυμεί χωρίς να περάσει από τη διαδικασία των εξετάσεων. Θα έχει την δυνατότητα να κερδίσει μια θέση εργασίας στον δημόσιο τομέα. Μπορεί να γίνει δάσκαλος κάνοντας το χόμπι του επάγγελμα.

10%

luck

20%

skill

15%

power of will

5%

pleasure

50%

pain

100%

reason to remember the name

Don't stop when you are tired.
Stop when you are done!